A The Walking Dead képregény ritka madár, hiszen valami csoda folytán egyaránt sikeresen adaptálták tévére és monitorra is -- minket ez utóbbi érdekel. A Telltale Games tavaly kiadott, négyepizódos kalandjátéka igen nagyot szólt, drámai története, szerethető vagy éppen utálható karakterei és súlyos döntéseken alapuló játékmenete sok játékos kedvencévé vált.

Naná, hogy folytatják, hiszen eleve, eléggé nyitott maradt a történet vége, amit aztán tetézett a 400 Days DLC, amely már átvezető volt a második évadba. A következő szezonról azonban egyelőre annyit tudunk, hogy a mentéseinket átvihetjük, vagyis az előző történetekben meghozott döntéseink bizony itt is számítani fognak. Illetve, két korábbi szereplő sorsát is megismerhetjük.

A Telltale most ígéretet tett arra Twitteren, hogy nemsokára valami nagy bejelentést tesznek a The Walking Dead-játék második évadjával kapcsolatban (illetve a pár napja startolt The Wolf Among Us kalandról). Talán egy megjelenési dátum? Egy trailer érkezik? Ti minek örülnétek, már persze a játék azonnali elindításán kívül?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!