Mostanra már megszokhattuk, sőt teljesen természetessé vált az, hogy szinte mindegyik AAA-kategóriába tartozó játékhoz a megjelenés után egy vagy több letölthető tartalom is érkezik. Ezek általában fizetős csomagok, melyek új küldetéseket, fegyvereket, pályákat, vagy egyéb extrákat hoznak.

A The Witcher 3: Wild Hunt is bővülni fog a megjelenése után, ám a cég a jó szokásához híven ismét ingyenesen bocsájtja rendelkezésünkre a bővítményeket -- már ahol tudja. A CD Projekt RED egyelőre még nem beszélt a letölthető tartalmak részleteiről, mondván, ez még túl korai lenne, de az biztos, mindenhol egyforma játékélményt igyekeznek nyújtani, ami azt jelenti, hogy PC-n egészen biztosan ingyenes lesz minden, míg konzolon már akadályokba ütközhetnek, ha nagy és ingyenes csomagokat kívánnak kiadni.

A csapat egyébként ismét megerősítette, hogy digitális másolásvédelem (DRM) nélkül jelenik meg a játék PC-re, s mindent megtesznek annak érdekében, hogy a többi platformon a lehető leginkább felhasználóbarát élményben legyen részünk. Noha a cég elítéli a DRM rendszerét, megérti azt, hogy lesznek emberek, akik megveszik az ezen a téren szigorú Xbox One konzolt, s nekik is igyekeznek a kedvükbe járni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Witcher 3: Wild Hunt -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert