Sokan várják már, hogy a Santa Monica Studio végre bejelentsen a jelenlegi konzolgenerációra egy God of Wart, s bár rendre felröppennek ilyen jellegű pletykák a nagyobb rendezvények előtt, ez csak nem akar megtörténni. Természetesen a The Game Awards 2014 és a szintén hétvégén megrendezésre kerülő PlayStation Experience közeledtével újra szárnyra keltek eme pletykák. Az utóbbira hivatalos David Jaffe, azaz a sorozat atyja is, aki úgy döntött, kicsit trollkodik az ügyben.

Nagy hirtelen tweetelt egyet: „Csessze meg, alig egy hét van hátra, és már úgyis fel vagyok hatalmazva, hogy megerősítsem: készül egy God of War…” A humortumor csak eztán újult ki, mert még nagyobb hirtelenséggel tweetelt egy újabbat: „… inspirálta jégszobor a gyerekem születésnapi partijára!!! A Kratos jégszobor annyira király lesz!!!!!!”

Köszönjük, David, értékeljük mi a poént, csak nem szeretjük -- oké, ez azért tényleg jó poén volt. És természetesen megbocsájtjuk neked, ha a hétvégén bejelented a PS4-re készülő új God of Wart.