• Már úton van az Assassin’s Creed: Unity frissítése, ami javít néhány hibát
  • A telepítés után nem fog összeomlani a játék, ha kooperatív játszmát akarunk indítani
  • És Arno sem fog végtelen zuhanásba kezdeni, illetve nem akad bele egy szénaboglyába
  • Később jön egy másik frissítés is, ami a teljesítménybeli problémákat javítja majd

Holnaptól már mindenhol kapható lesz az Assassin’s Creed: Unity, a rajongók azonban nem ugranak ki a bőrükből az izgalomtól, az Egyesült Államokból érkezett hírek (ott már megvolt a premier) szerint ugyanis a játék tele van hibákkal, mégpedig minden platformon. A játékosok akadozásról, drasztikusan csökkenő fps-ről és számtalan bugról beszéltek, amik miatt bizonyos pontokon egyenesen élvezhetetlen a játék -- szerencsére már jön a megoldás!

A Ubisoft a blogján jelentette be, hogy első körben a kritikus, a játékot befagyasztó, a játékélményt teljesen tönkretevő hibák kijavításával foglalkoznak a készülő frissítésben. Ez orvosolni fogja azt a hibát, ami miatt Arno végtelen zuhanásba kezd, vagy nem tud kikászálódni egy szénaboglyából, illetve azzal sem fogunk majd többet találkozni, hogy a kooperatív mód indításakor összeomlik a játék, vagy hogy a menübe történő visszatérés csigalassúvá válik.

A fejlesztők természetesen tudnak a lassulásról, s a későbbiekben érkező újabb patch a grafikai- és fps-problémákra fog koncentrálni, de a kooperatív matchmaking és a Helix pontok botlásai is javítva lesznek. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!