• Lunara a Warcraftból érkezett a Heroes of the Stormba
  • Távolsági támadásra alkalmas karakter
  • Heroes of the Strom teszt
Webshop ajánló
Heroes of the Storm
  • PC

A BlizzCon 2015 alkalmával már értesültünk arról, hogy a Heroes of the Storm négy új karakterrel is kibővül, név szerint bekerül Cho'gall, Lunara, Greymane és Tracer, Nos, Lunara, a Warcraftból ismert driád a mai nap folyamán meg is érkezett. Aki a gyors, távolsági harcokra szakosodtak, megtalálhatják számításaikat benne.

Merthogy Lunara gyors és erős, szökellő mozgása kiszámíthatatlanná teszi, alaptámadása (Nature’s Toxin) pedig folyamatosan mérgezi áldozatait, tökéletes orgyilkossá téve. Ezt ráadásul kombinálhatjuk a Crippling Sporesszal, lelassítva a mozgásukat és kitolva a mérgezés idejét. A Wisp képességnek hála pedig rövid felderítésekre is képes – legalábbis, ha hagyják.

Ha nem, még mindig ott van a Noxious Blossom bevetésének lehetőség, amivel egy kisebb területen robbantgathatunk, vagy a Leaping Strike-kal alaposan lelassíthatjuk az ellenfelet egy igen rövid időre. És ha minden kötél szakad, a Thornwood Vine-nal újabb tömeges sebzést okozhatunk, ez ugyanis halálos indák kibocsátását teszi lehetővé.

Minderről a Blizzard készített egy átfogó videót is, amiben áttanulmányozhatjátok, hogyan is fog működni Lunara, a gerilla driád.