• 11 perces játékmenet-videó érkezett az Alan Wake 2-höz
  • Az IGN jóvoltából
  • A képsorok az egyik korai missziót mutatják be
  • Amelyben Saga Anderson nyomoz a Watery nevű kisvárosban

Finoman szólva is zsúfolt lesz az október megjelenések szempontjából (olyannyira, hogy még az Alone in the Dark premierjét is januárig tolta a THQ Nordic), hiszen olyan címek látnak napvilágot, mint például a Lords of the Fallen, a Cities: Skylines 2, a Marvel's Spider-Man 2 és az Assassin's Creed Mirage. Ám még ebből a dömpingből is kiemelkedik az október 27-én érkező Alan Wake 2, a Remedy Entertainment túlélőhorrorjára ugyanis már hosszú évek óta várnak a rajongók, az eddig látottak alapján pedig van is miért. A program ezúttal két protagonista szemszögéből igyekszik majd ránk hozni a frászt (méghozzá az elődben látottaknál sokkal veszélyesebb ellenfelekkel), a várható élmény kapcsán pedig most az IGN jóvoltából kaptunk némi betekintést, mivel a portál egy cirka 11 perces játékmenet-előzetest osztott meg nemrég, amelyben az FBI ügynök, Saga Anderson egyik korai misszióját követhetjük nyomon.

A hősnő a videóban Watery városkájába érkezik egy nyomozás miatt, útja pedig csakhamar a Coffee World nevet viselő vidámparkba vezeti. A gameplay során egyaránt bemutatásra kerül a nyomozás, a fejtörők és a harc, a nyomasztó atmoszféra pedig egyetlen másodpercig sem ereszt, így már alig várjuk, hogy a saját bőrünkön is megtapasztalhassuk a borzongást. Az Alan Wake 2 PC-re (Epic Games Store-on keresztül), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik, az eddigi anyagok alapján pedig komoly esély van arra, hogy ez lesz a zsáner egyik legjobban sikerült darabja.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.