• Késik az Alone in the Dark
  • Csak 2024 elején érkezik
  • A Pieces Interactive szerette volna elkerülni az októberi dömpinget
  • Ráadásul így lesz némi extra idejük polírozni a játékot

Kevés olyan hónap volt/lesz idén, ami annyira zsúfoltnak bizonyulna, mint az október, hiszen olyan, milliók által várt alkotások látnak napvilágot, mint például az Assassin's Creed Mirage, a Lords of the Fallen, a Skull Island: Rise of Kong, a Marvel's Spider-Man 2, a Cities: Skylines 2 és az Alan Wake 2. Nem lenne tehát meglepő, ha néhány cím inkább behúzná a kéziféket, és más időpontot választana arra, hogy meghódítsa a játékosok szívét. Így tett most az Alone in the Dark rebootja is, melynek késéséről maguk a fejlesztők számoltak be nemrég.

Pieces Interactive egy meglehetősen vicces nyilatkozatban adta a világ tudtára, hogy csak hónapokkal később érkezik a David Harbour és Jodie Comer nevével fémjelzett horrorjáték, külön kiemelve, hogy leginkább Alan Wake visszatérése, Pókember legújabb kalandja, valamint az égbe nyúló felhőkarcolók miatt hozták meg ezt a döntést. Egészen pontosan 2024. január 16-án érkezik tehát a (feltehetően) hidegrázós kaland, addig remélhetőleg javítanak valamit a kissé halott tekinteteken, mert azok eléggé szembetűnőek voltak a legutóbbi demonstrációk során. Felfoghatnánk ezt akár rossz hírként is, de mivel így sem fogjuk tudni, hova kapjuk a fejünket októberben, inkább örüljünk annak, hogy egy csendesebb időszakban kezdhetünk bele a nyomozásba.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.