• Új frissítést kapott az Audiosurf
  • Már az ultraszéles monitorokat is támogatja, de a pályák is változtak valamelyest

Az eredetileg 2008-ban megjelent Audiosurf nagy kedvenc volt azok körében, akik szeretik a zenés játékokat, hiszen más ritmusjátékokkal ellentétben ezzel az indie címmel a saját muzsikáinkat is bevonhattuk a játékba. Azóta persze lehet, hogy sokan már elfelejtették, elvégre a műfaj is rengeteg új címmel gazdagodott az azóta eltelt bő egy évtizedben, sőt maga az Audiosurf is kapott folytatást, ugyanakkor jó látni, hogy a fejlesztő, Dylan Fitterer továbbra is támogatja a játékot: a hétvégén például érkezett hozzá egy vadonatúj frissítés.

12-ev-utan-is-kapja-a-frissiteseket-sokak-kedvenc-zenes-jateka.jpg

Az update-nek leginkább azok örülhetnek, akik ultraszéles monitort használnak, most ugyanis már ezeken is jobban mutat a játék, de a 16:9-es megjelenítés is sokat javult az eddigiekhez képest.

A pályák kialakítása is változott valamelyest. A dugóhúzók eddig teljesen véletlenszerűen (egészen pontosan 25% eséllyel) fordultak elő a számokban, mostantól azonban minden olyan dalban szerepelni fog egy, aminek vagy "nagy pillanata". Az Audiosurf 10 euróért érhető el jelenleg a Steamen.

Támogasd te is a PC Gurut!