Címlapsztorink ebben a hónapban a Company of Heroes 2, a Relic legújabb stratégiája, amely hat évvel a legendás első rész után tartja a II. világháborús környezetet, ám ezúttal a keleti frontra vezényli a szobastratégákat. A készülő RTS-ről rengeteg érdekes információt sikerült megtudnunk, és ezeket négy oldalon keresztül osztjuk meg veletek.

Persze nem a CoH2 az egyetlen nagyágyú a bemutató rovatban, hiszen utánajártunk a Call of Duty: Black Ops II-nek is, felfrissítjük az emlékezeteteket a jövőre halasztott Aliens: Colonial Marines-szal kapcsolatban, jó néhány órát töltöttünk a Torchlight 2-vel, sőt, itt a Spec Ops: The Line is, amiről a tartalmas bétaváltozat kipróbálását követően írtunk részletes bemutatót. És ez még nem minden, hiszen mikrofonvégre kaptuk a Heroes & Generals készítőit is, ráadásul jártunk az egyik legsikeresebb magyar fejlesztőcsapatnál, a Zen Studios-nál is, akik a PC-re is elkészülő Pinball FX 2-ről és a készülő új játékaikról is meséltek.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Teszt fronton szintén izgalmas hónapot zártunk, hiszen olyan címeket sikerült végigjátszanunk, mint a Ghost Recon: Future Soldier, a Max Payne harmadik része, természetesen nem maradhatott ki Diablo sem, továbbá itt van még a DIRT Showdown, a Binary Domain, a Sniper Elite V2, a TERA és még számos más játék-- a teljes listát ezúttal is ERRE találhatjátok.

PC Guru Extraként találhattok tippeket és trükköket a teljes játékhoz, elmeséljük, hogy (fizikailag) hogyan lehet túlélni Diablót, összegyűjtöttük, hogy mit várunk a következő Rocksteady-féle Batman játéktól, és nem feledkezhetünk meg a 12 oldalas mellékletként funkcionáló 20 éves a Guru összeállításról sem, amiben a magazin egykori és jelenlegi tagjai emlékeznek vissza az elmúlt évekre.

Max Payne 3 JátékképekTom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier JátékképekDirt Showdown Játékképek

A hardveres részben találhattok tesztet a Kingston legújabb adattároló eszközeiről, a Razer Hydráról, bemutatjuk a valaha készült legjobb GeForce kártyákat (ASUS GTX 680 DCU II Top és Gigabyte GTX 670 OC), valamit olvashattok egy bemutatót az LG legújabb tévécsodájáról, a Cinema 3D Smart TV családba tartozó 47LM671S-ről is. Ezen felül pedig várnak rátok a megszokott rovatok is, úgymint a Guru ÁlomPC, vagy az elmaradhatatlan mentőöv.

Teljes játékunk ezúttal a (meglehetősen méretes) Silverfall, ami egy 2007-es akció-RPG, egészen kellemes cel-shading grafikával, és mára már elfogadhatónak nevezhető gépigénnyel. A játékról bővebben egy KÜLÖN CIKKBEN is olvashattok itt a PGO-n.

A magazin 2012. június 7-től kapható az újságárusoknál -- reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket.