• 16 térkép kerül vissza
  • Persze jócskán felújítva
  • November 10-én jön az új rész

Az Activision nemrégiben lerántotta a leplet a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról, és megerősítette, hogy az új játékban lesz single-player kampány (Makarov ellen megyünk), egy újfajta zombis játékmód, és természetesen visszatér a franchise jellegzetes többjátékos módja is. Tegnap kezdődött a leleplező-esemény a Warzone-ban és a Modern Warfare 2-ben, ami még mindig tart, szóval ha meg akarod szeretni az extra jutalmakat és in-game megtekinteni a Modern Warfare 3 új előzetesét, akkor hajrá! Még nem maradtál le róla. A Call of Duty: Modern Warfare 3-ban visszatér a szavazás a térképekről (lehet voksolni a következő meccs helyszínére) és a különféle perkek már a meccs elején használhatóak lesznek.

Egy új 3v3v3 mód, a Cutthroat is helyet kap az idei részben, a rajongók pedig a 2009-es Modern Warfare 2 16 darab 6v6-os pályáján csatázhatnak elszántan. Ez azt jelenti, hogy Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass és Wasteland mind-mind szerepelnek majd a játékban a megjelenéskor. A Modern Warfare 3 megjelenés utáni szezonális tartalmainak részeként 12 teljesen eredeti pálya is bekerül, bár ezekről egyelőre még nem tudunk sokat. A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 10-én jelenik meg PC-re és konzolokra.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!