A nemrégiben lezajlott Titanfall bétateszt során közel két millió játékos próbálta ki a Respawn Entertainment óriásrobotos lövöldéjét, amelynek során számtalan bug és hiányosság került felszínre. Abbie Heppe, a Respawn kommunikációs menedzsere elmondta, hogy mennyire örülnek a sok játékosnak, és hogy sikerült időben megtalálniuk ezeket a hibákat, ugyanis most lehetőségük van kigyomlálni azokat még a márciusi megjelenés előtt.

Az EA-nek szüksége is van arra, hogy a lehető leginkább hibamentesen kerüljön forgalomba a játék, hiszen a Battlefield 4 óta a játékosok bizalma alaposan megcsappant a kiadó irányába, amivel a Respawn emberei is tisztában vannak. Heppet idézve "Soha nem akarod azt mondani, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Természetesen mindig akadnak majd dolgok, amiken változtatni kell. De azt sem mondhatod, hogy »jaj, ne, itt bizony gondok lesznek!«, mert nem akarod, hogy a játékosoknak megrendüljön a bizalma benned."

"Reméljük, sikerült a béta folyamán meggyőznünk a játékosainkat, hogy bízzanak bennünk, hiszen meghallgatjuk őket, beszélünk velük, és aktívan próbáljuk megszabadítani a Titanfallt azoktól a bugoktól, amikre felhívják a figyelmünket." -- tette hozzá Heppe. Majd így folytatta:"Persze fogunk még változtatni pár dolgon, a fegyvereken például, a tervezők rengeteg időt töltöttek azzal, hogy streameket, videókat néztek, amelyeket a játékosok osztottak meg. Ezekből kiderült, hogy mennyire használnak ki bizonyos helyzeteket, vagy mennyire egyértelmű egy-két dolog." 

Nos, úgy legyen. Mindenesetre mi egészséges szkepticizmussal várjuk a Titanfall márciusi megjelenését -- bízunk benne, hogy minden a helyére kerül a végleges változat elkészültéig. 

Oh igen, akiket pedig érdekel, kikerült a Titanfall achievementlista is, amiket érdemes lehet még a megjelenés előtt átfutni.