Visszatérnek a Call of Duty-sorozatból ismert presztízsszintek a Respawn Entertainment Titanfall című játékában, legalábbis ezt állítja a NeoGAF egyik fórumozója, aki a PC-s béta fájljai között turkálva talált rá a Titanfallban generációknak nevezett szintekre.

Az angolul Prestige-nek nevezett rendszer lényege a CoD-okban az, hogy ha a játékos profilja eléri a maximális fejlettségi szintet, akkor az egész lenullázhatóvá válik, hogy újra eljutva a legmagasabb szintre ismét lenullázhassunk mindent. Ezt tízsszer adhatjuk elő, hogy a barátaink és online játszópajtásaink előtt villogva bebizonyítsuk nekik, nincs nálunk nagyobb kocka a világon eltökéltebb CoD-os Steam-szerte.

A fájlturkáló RazorUK szerint a Titanfall Generations-rendszere is így működik; összesen tíz generációt játszhatunk végig (azaz tízszer juthatunk el a legmagasabb játékosszintre), a különböző fokozatok között pedig mindig mindent elölről kell kezdenünk, hogy kicsit gyorsabban gyűjtve a tapasztalati pontokat, ismét feltornásszuk magunkat a nagyok közé. A lent látható kép állítólag a generációkkal együtt feloldható tageket jelöli, amik mindig mutatják a többi játékos felé, hogy pontosan hányadik generációnál tartunk.

Titanfall Generations