A Sega végre bejelentette a sorozat előzményeit elmesélő Yakuza Zero észak-amerikai és európai megjelenési dátumát, ami nem más, mint 2017. január 24. Ekkor érkezik meg hozzánk a digitális és dobozos változatban PS4-re (PlayStation 3-ra már nem kapjuk meg), amely a korábbiakhoz hasonlóan nem kap angol szinkront, így japánul élvezhetjük, angol felirat kíséretében.

A játék főhőse ezúttal is Kirju Kazuma, a „Sárkány”, ám az 1988-ba kalauzoló történetben antihősünk még fiatal, kezdő a bűnöző szakmában. Megismerhetjük, hogyan lett azzá az emberré, aki a későbbi epizódokban szerepel, persze mindezt harcok egész során át.

A Yakuza-sorozatban először Madzsima Goro is irányítható karakterré válik – vele eddig csak NPC-ként találkozhattunk. Ő is fiatal, ekkor még csak egy hostess klubbot vezet, de a játék során ő úgyszintén kinövi magát későbbi önmagává, méghozzá azzá az alakká, aki Mad Dogként vált híressé az alvilágban.

Az 1988-as Japán rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy kiépítsük hőseink üzletét, megalapozzuk hatalmukat, de a szabadidő elütésére is alkalmasak a különböző létesítmények, mint a Telephone Clubok, a Disco Hallok vagy a Pocket Circuitok, ahol biza nem kevés pénzre is szert tehetünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!