• Újra két ingyenes játékod ad az Epic Games Store
  • Az egyik a Minit
  • A másik az A Plague Tale: Innocence

Az Epic Games Store e heti ingyenes kínálatára nem lehet panasz, hiszen a két játék egyike 2019 egyik legjobb programja, az A Plague Tale: Innocence. A horrorelemekkel tarkított kalandjáték középpontjában egy testvérpár áll, akik az inkvizíció elől menekülnek a pestisjárvány közepén. Az izgalmas történet egy kész érzelmi hullámvasút, amit vétek kihagyni.

A másik játék a Minit, ami egy olyan alkotás, amiben minden egyes végigjátszás pontosan egy percig tart. A háttértörténet szerint borzalmas átok sújtja a játék világát, melynek értelmében minden nap egy perc után véget ér, a gonosz varázslat megtörése pedig természetesen ránk, játékosokra hárul.

Ahhoz, hogy miénk lehessen ez a két játék, nem kell mást tennünk, mint felkeresni azok Epic Store adatlapját (az A Plague Tale: Innocence itt, a Minit pedig itt található), és itt a Get feliratú gombra kattintani. Nem árt azonban észben tartani, hogy az akció csak korlátozott ideig él. Az A Plague Tale: Innocence csak augusztus 12-ig, míg a Speed Brawl augusztus 13-ig lesz ingyenes.

epic-games-store-2021-majus.jpg