• 2020 utolsó három hónapjában a Ubisoft adta el a legtöbb játékot
  • Ehhez nagyban hozzájárult az Assassin’s Creed Valhalla minden rekordot megdöntő rajtja
  • Valamint a többi játékuk népszerűsége is

Sorra futnak be a nagyobb kiadók pénzügyi jelentései a harmadik negyedévükről, ennek megfelelően pedig nemrég a Ubisoft is előállt a saját beszámolójával. Ennek alapján pedig nincs okuk panaszkodni a franciáknak, már csak azért sem, ugyanis a vizsgált időszakban ők adták el a legtöbb játékot minden platformot figyelembe véve.

Ehhez a jó teljesítményhez elsősorban az Assassin’s Creed Valhalla parádés rajtja járulhatott hozzá, a vikinges epizód ugyanis a széria történetének legerősebb nyitását produkálta, de ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a Watch Dogs Legion is kifejezetten jól teljesített, főleg az újgenerációs konzolokon, ahol a negyedik legjobban fogyó külsős cím lett a vizsgált időszakban.

Emellett pedig a Fenyx Immortals Rising is meglepően erős hónapokat tudhat maga mögött. Bár elsőre úgy tűnt, ez az új IP egyszerűen elveszett a konzolos generációváltás és a Cyberpunk 2077 között, a Ubisoft most jelezte, hogy Switch-en nagyszerűen fogy, és igazából a többi platformon is jól boldogul, még több héttel a debütálás után is.