Az ASUS ma bemutatta izgalmas, vadonatúj 2022-es Vivobook Pro és Vivobook S sorozatát a The Pinnacle of Performance című online bemutató rendezvényen.  A feltörekvő alkotóknak szánt Vivobook Pro sorozat tele van nagy teljesítményű alkatrészekkel és innovatív funkciókkal, beleértve a legújabb 12. generációs Intel Core H-Series vagy AMD Ryzen 6000 H-Series CPU-kat és az akár NVIDIA GeForce RTX™ 3070 Ti grafikus kártyát. Az ASUS IceCool Pro hűtőrendszereknek hála akár 140 wattos kombinált termikus teljesítményt (TDP) is elérhetnek, a világ első 16 hüvelykes 3,2K 120Hz-es OLED kijelzője lenyűgöző látványvilágot nyújt, az ASUS DialPad virtuális forgatható vezérlő pedig megkönnyíti az alkotást. 

Azok számára, akik a lehető legnagyobb teljesítményre vágynak vékony és könnyű kivitelben, az elegáns Vivobook S sorozat a legújabb 12. generációs Intel Core H-Series és AMD Ryzen 6000 H-Series CPU-kat kínálja ASUS IceCool hőtechnológiával és akár 45 W-os CPU TDP-vel, amit a világ első 14,5 hüvelykes és 15,6 hüvelykes 2,8K 120Hz-es OLED kijelzőin keresztül tapasztalhatnak meg a felhasználók. A Vivobook S sorozatú laptopok számos új, vonzó színben érkeznek.

as1viv.jpg

A minden eddiginél átfogóbb Zenbook Pro és Zenbook S széria a hagyományos laptopok mellett két kijelzős és 360 fokban kihajtható kijelzős Flip modelleket is felvonultat 13 hüvelyktől egészen 17,3 hüvelykes méretig. Mindegyik modell újragondolt formatervvel és innovatív hűtési megoldásokkal érkezik, hiszen akár nagy teljesítményű 12. generációs Intel Core H-sorozatú vagy AMD Ryzen 6000 H- sorozatú processzorokkal és akár GeForce RTX 30 sorozatú laptop grafikus kártyákkal is rendelkezhetnek. Az új termékcsalád zászlóshajója a Zenbook Pro 16X OLED, egy kompromisszumok nélküli kreatív laptop, rengeteg innovatív tervezési megoldással, amelyek mindegyike az útközbeni kreativitást segíti elő, beleértve az AAS Ultra mechanizmust a maximális teljesítmény érdekében. A Zenbook 16X OLED kiemelkedő ereje és teljesítménye egy kompakt, 2,4 kg-os házba lett csomagolva, mely rendkívül strapabíró, űrhajózási minőségű 6000-es sorozatú alumíniumötvözetből készült és mindössze 16,9 mm vékony.

as2zen.jpg

Az ultravékony, ultrakönnyű Zenbook S sorozat két új 13,3 hüvelykes modellt is kapott, amelyeket a tökéletes hordozhatóság érdekében terveztek: a konvertálható Zenbook S 13 Flip OLED-et és a Zenbook S 13 OLED-et, a világ legkönnyebb 13,3 hüvelykes OLED laptopját. Az új Zenbook S sorozat kiemelkedő energiahatékonyságával és nagy kapacitású akkumulátoraival a felhasználóknak többé nem kell választaniuk a teljesítmény és az akkumulátor élettartama között.