• Lesz Dark Souls társasjáték
  • A rajongók 3 perc alatt összegyűjtötték rá a pénzt
  • 50 ezer font kellett, már 410 ezernél tart a projekt
  • Megjelenés: 2017. április

Mindig is nagy népszerűségnek örvendhetett a Dark Souls sorozat, a harmadik rész megjelenésével pedig a rajongás most a tetőfokára hágott, így éppen jókor bukkant fel a táblás szerepjáték ötlete -- és nem is maradt el az eredmény.

A Steamforged Games tegnap este indította el a Dark Souls - The Board Game Kickstarter gyűjtését, és mindösszesen 3 perc (!) kellett ahhoz, hogy elérjék az 50 ezer fontos céljukat, azóta pedig ezt alaposan túl is szárnyalták. Jelenleg 410 ezernél tartanak, ami nyolcszorosa a kértnek, és jól mutatja ezt az átütő sikert, hogy a többletcélok csak 90 ezerig vannak. Lesz bőven mit még beépíteni, és még van 26 nap a gyűjtésből.

A 2017 áprilisában esedékes Dark Souls - The Board Game maximum négy fő számára biztosít szórakozást a Dark Souls veszélyekkel teli univerzumában, a készítők pedig gyakorlatilag minden fontosabb elemet beépítenek a játékból az asztali változatba. Így számíthatunk kemény, taktikus játékmenetre, szívós ellenfelekre és még keményebb bossharcokra, az értékes lootról már nem is beszélve. Ha te is szeretnéd támogatni a projektet, akkor azt itt teheted meg.