• A WWE 2K20 nagyon rossz minőségben került a boltokba
  • A kiadó most megszólalt

Több, mint két hete, hogy a boltokba került az idei WWE 2K epizód, amely közel sem sikerült jól, hiszen az egész egy borzalmas bughalmaz lett. A játékosok általi értékelése alig haladta meg az 1 pontot, a netet elöntötték a vicces, de inkább dühítő videók a játék „legjobb” hibáiról. A Sony elkezdte visszatéríteni a játék árát, a 2k pedig csalódott, hogy a játék negatív értékeléseket kapott.

Nagyon csalódottak vagyunk amiatt, hogy a sajtó és a játékosok is lepontozták a programot, ugyanakkor a héten a Visual Concepts által elkészített folt javította az élményt. Bizakodók vagyunk a jövővel kapcsolatban, hiszen a WWE, mint márkanév egyre növekszik és egyre ismertebb lesz. Hiszünk abban, hogy hosszabb távon a játék minőségének javításával a WWE 2K sorozat továbbra is bővülni fog.” – közölte a 2K illetékese.

A 2K már bejelentette, hogy a negatív fogadtatás ellenére hamarosan kiadja a WWE 2K20 első letölthető tartalmát. És hogy mit csinál a Yuke’s? A 2K-val történt szakítás után egy önálló pankrátor játék fejlesztésébe kezdett bele. A szakításra magyarázatul azt adták, hogy a WWE programokkal nem tudták elérni a céljukat, hiszen a „piaci igények megkövetelik az állandó újításokat”, valamint nem tudták megtenni azokat a dolgokat, amit szerettek volna, és ez részben a 2K miatt történt így.

wwe-2k20-monster.jpg