• Brian Fargo visszavásárolná az Interplay-t
  • Feltéve, hogy kellően jól fogy az A Bard’s Tale 4

Brian Fargo egy iparági veteránnak számít, szóval ha valamit mond vagy a fejébe vesz, arra nem árt odafigyelni. Az Interplay egykori társalapítójaként és az inXile vezéreként most éppen a The Bard’s Tale 4 megjelenésére készül, és úgy tűnik, egyhamar mégsem akar nyugdíjba vonulni. Hogy mennyire komoly az, amire Twitteren hívja fel a figyelmet, nem tudjuk megítélni, de tőle akár kitelik még ez is.

Stretch Goal-nak, azaz a közösségi gyűjtésen elért pénzösszeg utáni célkitűzésnek felvetette, hogy ha az A Bard’s Tale 4 megjelenésétől számított 18 hónap, azaz másfél év alatt 2 millió példányban talál gazdára, akkor megpróbálja visszavásárolni az Interplay-t.

Hogy ez mennyire elérhető cél, azt nehéz megítélni, de ha netán valóra válna, akkor olyan címekre teheti rá a kezét (jó értelemben), mint a Baldur’s Gate, Icewind Dale, Earthworm Jim, MDK vagy éppen a The Lost Vikings. Bár nehéz kideríteni, hogy az Interplay portfóliójából mi van még a cég kezében (a Carmageddon, a Descent és a Fallout már biztosan nem), ti mely sorozat feltámasztásának örülnétek?

the-bards-tale-4-csapat.jpg