Bizony, bő egy hónap telt el azóta, hogy Brian Fargo csapata elindította legendás Bard's Tale széria negyedik részének gyűjtését, így már csak két nap maradt arra, hogy beszálljatok a támogatásba.

A kitűzött összeget elérte a projekt, így most már csak a bónuszcélok eléréséért folyik a kalapozás, ráadásul a közösségi achievementek is jól pörögnek – hiába no, a bárd legendája a mai napig nem fakult meg. Azoknak azonban, akik még haboznak, két videóval is jelentkezett az inXile.

Az első egy „színfala mögötti” anyag, azaz tulajdonképpen egy fejlesztő napló, amelyben Matt Findley vezet be bennünket a művészi tervezés boszorkánykonyhájába. A csapat nyakába vette Skóciát, mivel a játék ihletője ezen ősi vidék mitológiája volt, és lefotóztak mindent, a büszke váraktól a vidéki élet mindennapjaiig. Jó pár csinos darabot a fotogrammetria segítségével aztán a játékba implementáltak, hogy az Unreal Engine 4 által kelljen életre a korábbi in-game videóban már látott pályán. Nézzétek csak!

De hogy ne csak ilyen komoly hangvételű anyag álljon itt, jöjjön egy kis móka, amely a jól ismert, tukmálós tévéreklámok formájában próbálja meg ránk sózni a terméket. Mondjuk ez esetben legalább lehet hinni neki, hiszen a Bard's Tale 4 úgy tűnik, tényleg megéri majd az árát és a befektetést. Tessék csak, tessék!