• A Beszélj hozzám! lett az A24 legsikeresebb horrorfilmje
  • Legalábbis Amerikában
  • Ezzel megelőzte Ari Aster alkotását, az Örökséget
  • Globálisan is remekül teljesít Danny és Michael Philippou első nagyjátékfilmje

A szellemekkel ijesztgető horrorfilmek terén ma már felettébb nehéz újat (és ami még fontosabb: félelmeteset) mutatni, ám a RackaRacka néven ismert ausztrál YouTube duónak, Danny és Michael Philippou-nak mégis sikerült a (szinte) lehetetlen, a Beszélj hozzám! (Talk to Me) ugyanis egy remek koncepcióra alapozva volt képes a székhez szegezni az egyszeri horror-rajongót. A szeánszok és a túlvilág témakörére alapozó opuszt lényegében imádták a kritikusok (ebben a zsánerben egészen kimagaslónak mondható a 76 pontos Metacritic átlag), emellett pedig a nézők is vevők voltak a borzongásra.

Olyannyira, hogy mostanra a Peter Jacksont is lenyűgöző opusz lett az A24 legnagyobb sikere Amerikában (legalábbis, ami ezt a zsánert illeti), a Deadline jelentéséből ugyanis kiderült, hogy már 44,575 millió dollárt kalapozott össze a tengerentúli jegypénztáraknál, amivel sikerült letessékelnie a trónról Ari Aster sikerfilmjét, a 2018-as Örökséget (Hereditary), ami 44,069 milliót gyűjtött össze a pályafutása során. Globálisan ugyan továbbra is ez utóbbi maradt a stúdió csúcstartója (82,8 millió dollár áll szemben 63,1 millióval), hozzá kell azonban tennünk, hogy az Örökség 10 millió dollárból készült, míg a Beszélj hozzám! költségvetése mindössze 4,5 millió volt, így tehát még nagyobbnak mondható a bravúr. Ezek után nem csoda, hogy már készül is a folytatás.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.