• Új akciójátékon dolgozik a Blizzard
  • Ez valószínűleg egy FPS lehet
  • Álláshirdetések buktatták le a projektet

Az Overwatch-csal nagyot szakított a Blizzard, hiszen nem csak remek játék lett, de egymilliárd dollárt is hozott már a konyhára. Ezután nem csoda hát, ha a csapat marad a fejőstehénnél, vagy legalábbis Riska fajtájánál, mert úgy tűnik, hogy egy újabb FPS-be fogtak bele.

Legalábbis erre enged következtetni a Blizzard karrieroldalán feltűnt három álláshirdetés, amikre a NeoGAF egyik fórumozóra akadt rá. A stúdió két vezető szoftvermérnököt és egy vezető technikai művészt keres, előbbi kettőt a motorhoz és a különféle eszközökhöz, utóbbit animációs munkakörre. A közös nevező ezekben a hirdetésekben, hogy a jelentkezőknél előny, ha van tapasztalatuk az FPS-ek vagy más jellegű akciójátékok terén, és mindhárom munka egy eddig nem bejelentett projekthez kötődik.

A nagy kérdés már csak az, hogy mi készül a Blizzardnál? Overwatch 2? Esetleg teljesen új franchise-ba vágnak bele? Vagy egy korábbi címűk kap akciójáték változatot? Egy Starcraft FPS-t vagy TPS-t el tudnék képzelni, pláne, hogy utóbbira egyszer már volt is kísérlet a végül törlésre került StarCraft: Ghost képében.