A Bulletstorm egy feel good játék. Nem reformálja meg az FPS-eket, nincs döbbenetes története, a karakterei is meglehetősen sablonosak, kiemelkedő talán csak a látványa volt. De annyira jó érzés játszani vele. A Duke Nukemet és társait megidéző hentelés zseniális humorral párosult, a világ szintén érdekes a maga módján, és kicsit még az Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone filmek tesztoszterontól csöpögő hangulatát is megidézi.

Egyetlen baja a Games for Windows Live, amitől a Bulletstorm: Full Clip Edition megszabadít minket. Ugyanakkor hiába van meg Originen, kénytelen leszel újra megvenni, hiszen ezúttal nem az EA, hanem a Bethesda a kiadó. Hogy erre ne csak az új, de a régi játékosokat is ösztönözzék, belecsempészték az említett Duke Nukemet a játékba, ráadásul felturbózták a grafikát.

Utóbbi viszont… Nos, igencsak felesleges érzetet kelt, hiszen hiába hatéves program a Bulletstorm, ma is vállalható vizuális orgiával bír. Éppen ezért a felújítás sem szemet szúró. Ahogy az a lent látható videóból kitűnik, főleg a fény-árnyék effektusok változtak, illetve élesebbek lettek a textúrák és élénkebbek a színek. Csupán ezért nem biztos, hogy megéri megvenni.