• Dark Souls 3 Season Pass
  • Két kiegészítő
  • Új fegyverek, páncélok, térképek, ellenfelek
  • Ár még nincs

A hivatalos bejelentés előtt tudtuk meg, hogy a Dark Souls 3 mellé egy Season Pass is kapható lesz -- na, jó, ezt már akkor tudtuk, mikor felbukkant a játék gyűjtői kiadása, amelynek része a szezonbérlet, most azonban néhány részlet is érkezett ezzel kapcsolatban.

Az Xbox Piactéren egy rövid ideig látható volt a Dark Souls 3 Season Pass, és noha ár nem szerepelt, annyi kiderült, hogy két kiegészítő fog megjelenni a játékhoz. Ezek új térképeket, ellenségeket, bossokat valamint új fegyvereket és páncélokat hoznak -- azt még nem tudni, hogy pontosan mit, de minden bizonnyal a történettel kapcsolatos tartalmak vannak készülőben.

Az is rejtély egyelőre, hogy ezek a kiegészítők mikor fognak megjelenni -- az fix, hogy az alapjáték április 12-én kerül boltokba, és ha az előző rész példájából indulunk ki, akkor 2-3 hónapot kell majd várni az első kiegészítő megjelenésére, fél éven belül pedig mind a két csomag megjelenhet. Ez persze csak tipp, biztos információ csak a FromSoftware-től vagy a Bandai Namcótól jöhet.

dark-souls-3-season-pass-dlc.jpg

Mindezen kívül megtudtuk azt is, hogy aki Xbox One-on előrendeli a játékot, az ingyen megkapja a Dark Souls 1-et. A játék digitális letöltés formájában jut el a felhasználóhoz a rendelést követő 7-10 napon belül, vagyis a játék hamarosan csatlakozik a visszafele kompatibilis címek egyre nagyobb sorához. Eközben Steamen, ha megvan a sorozat valamelyik korábbi része (Dark Souls: Prepare To Die Edition, Dark Souls II, Dark Souls II: Scholar of the First Sin), akkor az előrendeléskor kedvezményt kapsz, illetve a játék zenéje is a tiéd.