• A Diablo 4 nem fog csatlakozni a Game Pass kínálatához
  • Ezt a sorozat ügyvezető igazgatója erősítette meg

Továbbra is tartanak az Activision Blizzard felvásárlásával kapcsolatos tárgyalások, mely kapcsán a Sony legutóbb azzal vádolta meg a Microsoftot, hogy ha multiplatform is maradna a Call of Duty, versenytársa simán kiszúrhatna vele azzal, hogy direkt rosszabb minőségben hozza el későbbi felvonásait a PlayStation-játékosoknak. A tranzakció részeként kézenfekvő lenne, ha a kiadó portfóliójával is kibővülne a Microsoft népszerű szolgáltatása, a Game Pass kínálata, de egy várva várt cím már biztos kihagyja ezt a lehetőséget.

A Diablo-sorozat ügyvezető igazgatója, Rod Fergusson ugyanis a Diablo 4 közelgő bétája kapcsán egy bejegyzésben megjegyezte, hogy mivel sok kérdést kapnak ezzel kapcsolatban, ezúton megerősíti, hogy egyáltalán nincs a terveik között, hogy 2023. június 6-án elrajtoló játékuk is csatlakozzon a Game Pass felhozatalához. Úgy tűnik tehát, hogy az előfizetők se usszák meg a vásárlást, ha szeretnének elmerülni a Diablo 4 izgalmaiban, melynek bétája az előrendelőknek 2023. március 17-19., mindenki más számára pedig 2023. március 24-26. között fog futni.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.