A szeptember 22-25 között megrendezett EGX 2016 tudhatja magának azt a kiváltságot, hogy a játékosok itt próbálhatják ki majd első ízben az idei ősz nagy dobásának számító Dishonored 2-t. A birminghami rendezvény egyik főszervezője, David Lilley így nyilatkozott: „elképesztő izgalommal tölt el bennünket, hogy el tudtuk hozni a Dishonored 2-t a rendezvényünkre és a fogyasztók itt találkozhatnak vele először közvetlenül.” Majd hozzátette: „ez a bemutató egyben azt is tanúsítja, hogy a rendezvényünk egyre fontosabb eseménynek számít a játékvilágban.”

Mind a mellett, hogy a játékot helyben is ki lehet majd próbálni, a fejlesztő Arkane Studios művészeti igazgatója, Sebastien Mitton is fog majd egy prezentációt tartani az expo első napján, szeptember 22-én, helyi idő szerint délután négy órakor, amelyet élőben streamel majd a rendezvény hivatalos csatornája, az EGX Twitch channel. Egészen biztosan megéri majd kattintani tehát, ezen a kora őszi délutánon.

A szeptemberi rendezvényre egyébként olyan nagy az érdeklődés, hogy a szombati napra már az összes jegy elfogyott, a többi napra azonban még lehet szerezni, ha éppen valaki akkor járna a ködös Albionban. A Dishonored 2 pedig világszerte november 11-én fog megjelenni mindhárom fő platformon. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!