• Egyszerre debütál mozikban és a Disney+ műsorán a Fekete Özvegy és a Szörnyella
  • A kizárólag moziba szánt Disney-filmek új premiert kaptak

Többször elcsúsztatták már a Fekete Özvegy premierjét, a Disney viszont nem akar tovább várni. Épp ezért a Mulan, illetve a Raya és az utolsó sárkány sikerén felbuzdulva az új Marvel-filmet is egyszerre mutatják be a nyitva tartó mozikban és a Disney+ műsorán. Július 9-től némi különdíj fejében láthatják az előfizetők Natasha Romanoff kalandjait.

black-widow-fekete-ozvegy.jpg

Hasonlóképp ráfizetéssel elérhetővé válik online a Szörnyella is. A Disney május 28-án debütáló élőszereplős előzményfilmje a 101 kiskutya emlékezetes karaktere, Szörnyella de Frász fiatalkorát és a sikeres divattervező ikon születését mutatja be a hetvenes-nyolcvanas évek punkok övezte Londonjában. A főbb szerepekben Emma Stone, Emma Thompson, Paul Walter Hauser és Joel Fry láthatók, a rendezői székben pedig Craig Gillespie (Én, Tonya) ül. 

mv5botrkotvkzwmtowzmyy00zgeyltgwmjatmdvhytzmmdm2ymiyxkeyxkfqcgdeqxvynjuwnzk3ndcv1.jpg

A stúdió új animációs produkciója viszont minden előfizető számára ingyen lesz látható június 19-től. A Luca egy olasz tengerparti városka fiataljainak emlékezetes nyarán játszódik. Hőseink – A kis hableányt idéző módon – víz érintésére sellővé változnak, így némi gondjuk támad a tengeri élőlények feldolgozásában nagy hagyományokkal bíró környéken.

mv5bowywymezmjmtmzaxni00yjq3lwfjzdatodvmyzi5owe2mjdixkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg

A Warnerrel ellentétben nem minden filmjét mutatja be párhuzamosan a Disney. A kizárólag nagyvászonra szánt művek premierjét a járvány miatt egyszerűen csak elcsúsztatta a stúdió. Alább láthatjátok az új bemutatóidőpontokat.

  • Free Guy – 2021. augusztus 13.
  • Shang Chi and the Legend of the Ten Rings – 2021. szeptember 3.
  • The King’s Man – 2021. december 22.
  • Deep Water – 2022. január 14.
  • Halál a Níluson – 2022. február 11.