• Folytatják a ’87-es Robotzsarut
  • A forgatókönyvet az eredeti írópáros készítette el
  • A Terminator reboot írója pedig átírja
  • Neill Blomkamp lesz a rendező

Az 1987-es Robotzsaru írói, Ed Neumeier és Michael Miner anno írt egy forgatókönyvet a folytatáshoz, ám ezt végül nem valósították meg, helyette Irvin Kershner egy teljesen más Robotzsaru 2-t csinált meg. Most az MGM előhalászta ezt a könyvet, amit a Tim Miller rendezésében készülő Terminator reboot szkriptjét is jegyző Justin Rhodes ír újra, hogy megfeleljen a 2010-es évek követelményeinek.

A RoboCop Returns címet viselő film tehát nem egy újabb reboot és nem is a 2014-es Robotzsaru második része, hanem a ’87-es Robotzsaru folytatása lesz, és már a rendezőt is megtalálták a District 9 és a Chappie alkotója, Neill Blomkamp személyében. Producer és executive producer minősítésben pedig Neumeier és Miner is visszatérnek.

Egyelőre azt nem tudni, hogy a mérsékelt sikert arató Robotzsaru 2 és a kifejezetten pocsék lett Robotzsaru 3 illeszkedik-e majd a filmhez, de több mint valószínű, hogy nem fogja figyelembe venni, de ez valószínűleg inkább a film előnyére válik. A Robotzsaru tévésorozatot és a RoboCop: Prime Directives című minisorozatot (amit hazánkban negyedik, ötödik, hatodik és hetedik részként adtak el) meg felejtsük el inkább mi is, mert az mindenkinek jobb lesz.

robocop.jpg