• Újabb teaser képet tett közzé a Gearbox
  • A leleplezés a hónap végi PAX Easten várható
  • Korábban többek között a Borderlands 3-at is belengették

Meglehetősen izgalmas időszak ez a mostani a Gearbox Software háza táján, hiszen azok után, hogy a csapat teljesen egyértelműen belengette a Borderlands 3-at, további teaser-képeket tett közzé a Twitteren. Elsőként egy titokzatos játék (egyesek szerint egy We Happy Few DLC), utána pedig egy újabb Borderlands-hez köthető kép bukkant fel, most pedig egy negyedik teasert is előrántottak a kalapból.

Első pillantásra ez tűnik a leginkább megfejthetetlennek, egy szemfüles játékos azonban hamar rájött, hogy a képen látható "&" karakter pontosan ugyanúgy néz ki, mint a Penn & Teller logójában. A szép hosszú című Penn & Teller VR: Frankly Unfair, Unkind, Unnecessary and Underhanded VR-játékot még 2017-ben jelentették be, ám a projekt körül azóta is nagy a csend - annyit tudni, hogy az a Desert Bus VR is benne lesz, ami két éve debütált HTC Vive-on és Oculus Riften.

a-gearbox-keptelen-leallni-itt-a-negyedik-teaser.jpg

Lényeg a lényeg: lesz jócskán Gearbox-bejelentés március 28-án a PAX East rendezvényen. Kíváncsian várjuk, hogy számíthatunk-e még valamiféle teaserre a következő napokban.