• A Borderlands GOTY technikai problémákkal küzd
  • A fejlesztők már dolgoznak a hiba elhárításán

A Gearbox a Borderlands 3 premierje előtt kiadta a Borderlands Game of the Year Editiont, ami az eddigi legjobb formában kínálja a határvidéki kalandot, azonban a játék nem lett tökéletes. Nem lehet csatlakozni az online lobbihoz, nem lehet barátokkal ismerősökkel csapatni. A vásárlók napok óta panaszkodnak a Gearbox fórumain, a Redditen, hogy hibaüzeneteket kapnak, amikor online próbálnak játszani. A hibajelenség minden platformon megvan.

"A probléma fennáll. Két napja, a premier óta próbálok online játszani, de nem megy. Ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint mindenki más.  Ez nagyon dühítő, hiszen 2009-ben probléma nélkül tudtunk játszani a programmal, mind PS3-on, mind Xbox 360-on. Mit gondoltok, a Gearboxos srácok rájönnek a hiba okára, vagy ezentúl csak szólóban tudjuk nyomatni?" -- írta egy felhasználó a panaszáradat közepette. 

Bár a Gearbox nem reagált a közösségi oldalain, egy fejlesztő bejelentkezett a Gearbox fórumtopikjba, és elmondta, hogy tisztában vannak a hiba létezésével, és próbálnak tenni vele valamit. "Tudom, hogy nagyon sokan már megtettétek, de ha nem, nyugodtan jelezzétek a supportnak a hibát." -- írta a Noelle_GBX nevű fejlesztő.

Remélhetőleg gyorsan kijavítják a fejlesztők a hibát, nagy kár lenne, ha emiatt kevesebb pontot kapna ez a remek játék.

ssef109a2667cf7d690426e657ad3cc1990205aeea.jpg