• Jön a Borderlands: Game of the Year Edition
  • Ultra HD textúracsomag érkezik a The Handsome Collectionhöz
  • Switch-re költözik a Bulletstorm

Az elmúlt hetekben kismillió Twitter-üzenettel jelezte a Gearbox Software, hogy a március 28-án esedékes PAX East előadásukon jó néhány bejelentésre lehet számítani. A legnagyobb érdeklődés persze a Borderlands 3 iránt mutatkozott, amit tegnap este végül le is lepleztek, de akadtak más újdonságok is - lássuk őket szépen sorjában.

borderlands-ujdonsagok-a-harmadik-reszen-tul.jpg

Ahogyan arra számítani lehetett, érkezik a Borderlands: Game of the Year Edition, amely újrahangszerelt 4K-s ruciban hozza el nekünk újból az első részt. A csomagban benne lesz az összes DLC, kapunk négyfős split-screen koop játéklehetőséget, de az eszköztár kezelésén is finomítottak egy kicsit, és egy mini-map is bekerült a játékba, valamint hat új legendás fegyvert is megszerezhetünk. A GOTY kiadás április 3-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de akinek megvan a PC-s eredeti, az egy ingyenes frissítés formájában meg fog kapni mindent.

Ha már nagyobb felbontás: érkezik az Ultra HD Texture Pack, amely ingyenesen lesz elérhető a Borderlands: The Pre-Sequel, Borderlands 2 párost tartalmazó Borderlands: The Handsome Collection gyűjteményhez. Ez szintén április 3-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Borderlands fronton egy társasjátékot lepleztek még le, ez Tiny Tina's Robot Tea Party néven fut majd. De előkerült a Bulletstorm is, amely a nyár elején (pontos dátum még nincs) Switch-re is meg fog jelenni Bulletstorm: Duke of Switch néven, benne minden tartalommal. Valamint a We Happy Few is kap egy vadonatúj extra sztorit: a They Came from Below április 4-én érkezik.