• Újabb teaser képet tett közzé a Gearbox
  • A leleplezés a hónap végi PAX Easten várható
  • Korábban több játékot is belengettek már

Úgy tűnik, hogy a Gearbox minden napra tartogat nekünk egy tweetet. Ezekben az a közös, hogy mindegyike egy, a PAX Easten történő fellépésükről szól, ahol valami titokzatos játékot fognak leleplezni. Hogy mit, az jó kérdés. Szólt már tweet a Borderlands 3-ról, egy rejtélyes programról, ami tippre egy We Happy Few DLC lehet, és előkerült a Penn & Teller is.

A mai napra egy elég konkrét kép jutott, itt nincs semmi rejtély, hiszen Duke Nukemet bárki felismerné, mellette pedig Ishi Satót láthatjuk, aki itt még jobb bőrben van, mint a Bulletstorm végén.

geabox-tease-bulletstomr-duke-nukem.jpg

A kép a Bulletstorm: Full Clip Editionből van, amiben Duke is tiszteletét tette. Egyes tippek szerint a Gearbox ezzel a képpel próbálja beharangozni az említett Bulletstorm-kiadás Switch-re történő megjelenését, merthogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra már kijött. Persze valószínűleg sokan reménykedünk egy új, teljes értékű Duke Nukem játékban (lehetőleg jobban, mint amilyen a Forever volt) vagy egy Bulletstorm 2-ben, még ha ezekre nincs is sok esély.