Korábban már szó esett arról, hogy ha a Bulletstorm: Full Clip Edition – ami az eredeti, 2011-es játék felújított változatát hozza el a boltok polcaira – sikeres lesz, akkor a Gearbox zöld utat adhat a People Can Fly-nak a folytatás elkészítésére. Ezt most a DualShockersnek a kiadó két vezető beosztású dolgozója, Meredith Hershey és Vincent Slaven újra megerősítette.

Lényegében ugyanazt mondták el, mint korábban, vagyis a fejlesztés költségei miatt nem ugorhatnak bele ismeretlenül egy Bulletstorm 2 elkészítésébe, ezért a Full Clip Editionon át szeretnék megtudni a véleményünket, érdekel-e minket egyáltalán ez a játék (mások erre kérdőívet használnak és nem a bukszánkban kotorásznak…).

Ami viszont újabb információ, az a Full Clip Editionban feltűnő Duke Nukemet érinti. Merthogy az előrendelői bónuszként megszerezhető Duke Nukem’s Bulletstorm Tour DLC telepítése után a főhős, Grayson helyett Duke-kal vihetjük végig a játékot. Emiatt sokan gondolták, hogy ez jele lehet egy új Duke Nukem játéknak. Most azonban Hershey és Slaven összezúzta a reményeket.

Elmondásuk szerint Duke mindössze azért került bele a játékba, mert karaktere illik a Bulletstorm karakterei közé, s maga a játék is sok hasonlóságot mutat Nukem játékaival – mindkettő agyatlan, de meglehetősen humoros lövölde. Ám ez többet nem jelent. „Duke Nukem 2… Nem. Bulletstorm 2, azt hiszem, talán” – mondta Slaven.

bulletstorm-duke-nukem.jpg