• Hamarosan megjelenik a Bulletstorm Full Clip Edition
  • Siker esetén folytatódhat a történet

Az eredeti Bulletstorm nem zavart nagy vizet, pedig (személyes vélemény) egy kifejezetten szórakoztató és akciódús, FPS-csőjátékhoz mérten kreatív játékmenettel megáldott alkotás volt. A People Can Fly le sem tagadhatja, hogy a Painkiller-szériában erednek a lövölde gyökerei, annak gördülékeny játékmenetét örökölte, mégis merőben más, egy igazi kis gyöngyszem, csak az átkozott Games For Windows Live, ugye...

A hamarosan megjelenő, első (és sokadik) blikkre fölöslegesnek tűnő remaster, a Bulletstorm Full Clip Edition sikere esetén azonban folytatódhat a széria. Legalábbis ezt nyilatkozta Vincent Slaven, a Gearbox Publishin PR-menedzsere, hozzátéve, hogy a People Can Fly csapatának tudomása szerint elnnének ötletei, elképzelései a játék folytatását iletően. Csak hát pénz beszél, kutya ugat – ráadásul ezt egy “píáros”, vagyis egy reklámszakember szájából hallani nem sokkal megjelenés előtt, valljuk be, kételkedésre adhat okot.

Akárhogyan is, ez nem vesz el a játék értékéből, és ha kimaradt volna az eredeti és akad fölös pénzed amit a Gearboxhoz vágnál, érdemes lehet beruházni a játékra, ha szereted az agyament, régi vágású akciójátékokat.

Ti örülnétek egy folytatásnak?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!