• Elijah Wood, Frodo egykori megformálója nyomozót alakít a Yellowjackets-ben
  • Lauren Ambrose (Sírhant művek) Van felnőtt énjét játszhatja a 2. évadban
  • A szétia tini hősei egy évet töltöttek a vadonban, amíg kannibalizmusra vetemedtek
  • Az azóta sikeressé váló felnőttek rejtélyes képeslapokat kapnak a jelenben

Közel egy éve ünnepeltük huszadik születésnapja alkalmából A Gyűrűk Ura mozitrilógiát, aminek főszereplője, Elijah Wood azóta sem tudta más alakításával elhomályosítani Frodó karakterét. Noha megfordult a Huligánok, az Egy makulátlan elme örök ragyogása és a Sin City stábjában is, a közönség továbbra is a szőrös talpú hobbit alakját köti hozzá. A nemrég nagy sikerrel debütált, általunk is méltatott Yellowjackets című horror sorozat második évadjában azonban ismét új szerepben láthatjuk majd.

yellowjacketstvseries-277663176-large.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Új szereplők

A negyvenegy éves színész Walter, egy elkötelezett nyomozó bőrében tűnik majd fel. A Showtime közleménye szerint Misty kritikusaként lép színre, és próbálja kideríteni a Christina Ricci és Sammi Hanretty által közösen megformált hősnő titkait. Szintén új szereplőként csatlakozik a produkcióhoz Lauren Ambrose (Sírhant művek), aki Van felnőtt énjét alakítja a folytatásban.

elijah-wood-glenn-copus-0.jpg
(A kép forrása: Evening Standard)

A történet

A Showtime Losthoz hasonlított – félig túlélőhorror, félig misztikus thriller – sorozata két idősíkon játszódik. Hőseink az egykori középiskolai futballcsapat tagjai és szurkolólányaik, akiknek a gépe 1996-ban lezuhant, a tinik pedig másfél évet töltöttek egy vadonban, mire megtalálták őket. A kannibalizmusba menekült gyerekek azóta jobbára feldolgozták az őket ért traumát, közülük többen sikeres emberekké váltak. Egy napon azonban valaki képeslapokat kezd küldözgetni a csapat tagjainak egy különös szimbólummal, amit csak a sötét titkokat őrző túlélők ismerhetnek…