(Fizetett promóció)

A visegrádi országok legjobbjai újból összegyűlnek, hogy összemérjék erejüket az esportban, 2018 után ugyanis az idei évben is megrendezik a V4 Future Sports Festivalt, melynek a budapesti Hungexpo ad majd otthont szeptember 21-én és 22-én.

v4-future-sports-festival-beharangozo-1.jpg

6 játék, 110 millió forint

A tavaly márciusi első V4-en összesen négy játék volt jelen, már ami az esport-versenyeket illeti, ez a szám pedig az idei évre már hatra bővül. A két fő műsorszám a Counter-Strike: Global Offensive és a Fortnite lesznek, méghozzá nemzetközi sztárcsapatok részvételével. Emellett pedig a virtuális sportok is terítékre kerülnek majd autóversenyzéssel, focival, kosárlabdával és egy kis bunyóval a Gran Turismo Sport, FIFA, NBA 2K20 és Tekken 7 tornáknak köszönhetően.

Az összdíjazás mindemellé nem csekély, az idei V4-en ugyanis 350 ezer eurót, átszámítva több mint 110 millió forintot osztanak majd ki a legjobbak között.

v4-future-sports-festival-beharangozo-2.jpg

Programok mindenkinek

Az esportversenyeken túl egyéb programokra is számíthattok. Lesz például Gaming Arena rengeteg kipróbálható játékkal, gamer és hardver újdonságokkal, színpadi előadásokkal, cosplayerekkel és videós találkozókkal. Míg akiket inkább az esport szakmai oldala érdekel, azok a pénteki napon részt vehetnek a V4 Future Sports Conference névre hallgató szakmai konferencián.

v4-future-sports-festival-beharangozo-3.jpg

A versenyekről, a résztvevőkről és az egyéb programokról a következő napokban részletesebben is olvashattok majd itt a PC Guru Online hasábjain. Ám addig is érdemes beírni már most a naptárba az idei V4-et, hiszen az év alighanem legnagyobb gamer eseménye lesz a szeptemberi rendezvény.

V4 Future Sports Festival

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.