• Wii-re is megjelenik a Just Dance 2020
  • A Ubisoft szerint ez lesz az utolsó játék Wii-re

Két generációval korábban a Wii óriási sikereket hozott a Nintendo számára, és bár utána a Wii U meglehetősen nagyot bukott, most ismét visszatértek a jó útra, hiszen a Switch szárnyal.

Hogy mennyire nagy volt a különbség a két konzol fogadtatása között, azt jól mutatja, hogy a múlt heti E3-on a Ubisoft bejelentette, hogy a frissen felfedett Just Dance 2020 Wii-re is meg fog jelenni - Wii U-ra ellenben már nem. Vagyis előbb dobta a kiadó a Nintendo előző generációs konzolját, mint a kettővel ezelőttit - igaz, a döntésben az is közrejátszhatott, hogy a Wii U kompatibilis a Wii-játékokkal is.

a-just-dance-2020-lesz-a-wii-utolso-jatekmegjelenese.jpg

A Just Dance franchise háza táján tehát még mindig tartja magát a Wii, ám egyszer minden történet véget ér, így ez is. Ezt nem mi mondjuk, hanem a Ubisoft regionális igazgatója, Alain Corre, aki a Telegraph-nak elárulta, hogy ez lesz a Wii utolsó játékmegjelenése.

"Azt hiszem mi vagyunk az utolsó legény a gáton! Ez lesz az utolsó játék Wii-re, és mi örülünk ennek, hiszen még mindig sok rajongónk vágyik rá, hogy játszhasson vele."

A Just Dance 2020 idén novemberben érkezik, Wii mellett PS4, Xbox One, Switch és Stadia platformokra.