A továbbfejlesztett kép- és hangminőséggel, új elérhető méretekkel, testreszabható kiegészítőkkel és megújult kezelőfelülettel érkező 2022-es modellek megvalósítják a Samsung Képernyők mindenkinek! jövőképét és egészen különleges felhasználói élményt biztosítanak.

MICRO LED: A kijelző technológia csúcsteljesítménye

A Samsung különleges MICRO LED kijelzői lenyűgöző képminőséget biztosítanak a 25 millió darab, mikrométeres méretű LED-nek köszönhetően, amelyek egyedileg állítják elő a fényt és a színeket. A készülék látványos színeket, tiszta és kontrasztos képet jelenít meg, amely magával ragadja a felhasználókat. A CES 2022 kiállításon a vállalat a 110-, a 101- és a 89 colos modelleket mutatja be. A MICRO LED modellek a DCI és az Adobe RGB színskála 100 százalékát támogatják, így gyönyörű, élethűszínekben jelenik meg rajtuk a tartalom.

micro-led2.jpg

A továbbfejlesztett NeoQuantum Processzornak és a kép- valamint a hangtechnológia fejlődésének köszönhetően a 2022-es Neo QLED minden eddiginél élesebb képpel és tisztább hangzással érkezik. Az új Adaptív fény technológia a NeoQuantum Processzor segítségével elemzi a kijelzőn megjelenő vonalakat, formákat és felszíneket, és ezek alapján módosítja a Quantum Mini LED-ek fénykibocsátását, hogy a kép és a fények még pontosabbak legyenek, a tartalom pedig HDR minőségben jelenjen meg. A Samsung 2022-es Neo QLED modelljeiben bemutatkozik még a Mélység fokozó, egy különleges képminőség javító algoritmus is. A technológia automatikusan felismeri a képernyőn látható tárgyakat és kiemeli ezeket a háttérből, így mélységet ad a képnek és még élethűbbé teszi azt.

Technológia és formatervezés adíjnyertes LifestyleTV modellekben

A Samsung 2022-es Lifestyle televízióiban egyaránt megjelennek a legújabb technológiák és a különleges formatervezési megoldások. A The Frame, a The Sero és a The Serif is megkapta az új Matt szűrőt, amely csökkenti a tükröződést, a fényvisszaverődést és a felületen kevésbé látszanak az ujjlenyomatok, így csak a zavartalan tévézés élménye marad.