Az S21 FE 5G, folytatva a Galaxy S21 család örökségét, prémium, jellegzetes kialakítással érkezik. Az ikonikus, a felhasználók által kedvelt, a készülék keretével egybeolvadó kamerasziget egységes és stílusos megjelenést biztosít. A S21 FE 5G divatos Olíva, Levendula, Fehér és Grafit, valamint Matt árnyalatú hátlappal érkezik. A készülék mindössze 7,9 mm vastag, könnyen zsebre tehető, így útközben is egyszerűen használható.

210901samsung-r95008.jpg

A teljesítmény és a kijelző elengedhetetlen ahhoz, hogy a felhasználók lépést tudjanak tartani a folyamatosan mozgásban lévő világgal. Az S21 FE 5G a Galaxy legújabb, szupergyors alkalmazásprocesszora található, ami megegyezik az S21 sorozat készülékeiben is lévővel. A játékosok és streamelők számára magával ragadó élményt kínál az S21 FE 5G rendkívül éles, kiváló minőségű grafikája és képminősége. Az új, 240 Hz-es érintésérzékenységi rátája emellett minden játékot új szintre emel a villámgyors reakcióképességének köszönhetően. A Dinamikus AMOLED 2X kijelzőn a 120 Hz-es frissítési ráta zökkenőmentes játékélményt biztosít.

A hosszú készenléti idő szintén kiemelt fontosságúak, ezért az S21 FE 5G akár egész napon át kitartó akkumulátort kapott. Az S21 FE 5G nagy teljesítményű akkumulátorát 25 W-os szupergyors töltési képesség erősíti, így mindössze 30 perc alatt akár több mint 50%-ra feltölthető.

210901samsung-r95374.jpg

A Galaxy S21 család a továbbfejlesztett kamerájáról híres, az S21 FE 5G pedig ugyanezzel a professzionális kamerarendszerrel van felszerelve. A továbbfejlesztett Éjszakai Mód is elérhető, amelynek köszönhetően a felhasználók könnyedén tökéletesíthetik a gyenge megvilágítású felvételeket, és nagyszerű fényképeket készíthetnek a legsötétebb körülmények között is. 

Az S21 FE 5G 32 megapixeles előlapi kamerájával kiváló minőségű szelfi készíthető, a továbbfejlesztett MI-alapú Arcretusálás beállítással pedig a felhasználók megmutathatják a legjobb oldalukat. A Duál felvétel segítségével nyomon követhető minden esemény függetlenül attól, hogy az hol történik, mivel a kamera képes egyszerre rögzíteni a felvételeket előlapi és hátlapi lencséjével.

210901samsung-r95261.jpg

A Samsung One UI 4 kezelőfelületének köszönhetően az ideális mobilélmény biztonságosan megtervezhető és személyre szabható. A bővítések lehetővé teszik, hogy a felhasználók újratervezzék a kezdőképernyőt, az ikonokat, az értesítéseket, a háttérképeket és az egyéb beállításokat. Többek között a widgeteket is megújultak és frissültek, így további lehetőségek nyílnak arra, hogy a felhasználók ezeket még inkább saját igényeikhez igazítsák. A nyugalom érdekében az S21 FE 5G egy új adatvédelmi irányítópulttal van felszerelve, amely a biztonsági beállításokat és az adatvédelmi vezérlőket egy helyről kezeli, így a Galaxy S21 FE 5G készüléken a One UI 4 élménye ugyanolyan zökkenőmentes, mint amilyen biztonságos.

A Galaxy S21 FE 5G 2022. január 11-től érhető el Magyarországon a 128GB-os modell esetén 274 990 Ft, a 256 GB-os modell esetén pedig 299 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.