• 14 új csatorna elérhető az LG és a Samsung okostévéken
  • A mindigTV GO televíziós applikáción kell regisztrálni díjmentesen
  • Az EsportGuru közvetítéseit is követhetjük

Nagy változást eszközöl a mindigTV GO: televíziós applikációja egyszerű regisztrációt követően elérhetővé válik a 2018-as vagy újabb LG és a Samsung okostévéken. 14 tévécsatornával bővül a kínálat és több mint 300 raktárkoncertet tekinthetnek meg díjmentesen a felhasználók. A kínálat pedig előfizetéssel még tovább bővíthető.

Tematikus csomagok

További tartalmat többféle előfizetői csomagból lehet választani. A nézők kedvükre válogathatnak a teljes vagy tematikus kínálatból, illetve a videótár és sport előfizetések közül. Az esport rajongók követhetik például az EsportGuru közvetítéseit, műsorait!

  • A tematikus csomagok közül egyedi az önálló Gyerek műsorcsomag, ahol 10 népszerű mesecsatorna nyújt tartalmas kikapcsolódást gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

  • A sport szerelmesei a hazai és nemzetközi kosárlabda mérkőzéseket is élőben követhetik a Hunbasket vagy Eurobasket csomagok segítségével. Előbbiben a magyar NB I/A férfi és női bajnokság mérkőzéseit, míg utóbbi a Kosárlabda Bajnokok Ligája legizgalmasabb mérkőzéseiből kínál válogatást követve a magyar csapatok nemzetközi szereplését is.

  • Színes őszi kínálattal találkozhatnak az érdeklődők a folyamatosan frissülő Videótárban, hiszen  az előfizetéses csomagban jelenleg több mint 180 mozi és klasszikus film, továbbá többszáz epizódnyi tartalom található.

A mindigTV GO applikációról

A mindigTV GO applikáció használatával a több mint 80 csatornából 34 csatorna érhető el HD minőségben köztük számos ismeretterjesztő, film és valamennyi sportcsatorna HD minőségben szerepel a kínálatban. A Műsorújságban az aktuális és jövőbeli műsorok kínálata mellett, 7 napig visszamenőleg megnézhetők bizonyos műsorok. Emlékeztetőt lehet beállítani jövőbeli műsorokhoz, hogy biztos ne maradjon le kedvenc sorozatáról, s a kedvencek használatával egyetlen kattintással érhető el a leggyakrabban nézett csatorna vagy műsor.

mindigtvgologo.jpg(A kép forrása: Google Play)