• Az új előfizetők számára 300 és 500 Forinttal drágult a standard és a prémium csomag ára
  • Hamarosan a régi felhasználók díjai is emelkednek, amit emailben jelez majd a szolgáltató
  • Az alapcsomag továbbra is havi 2490 Forintért elérhető

Olvasói panaszok alapján a SorozatWiki kiderítette, hogy valóban drágultak a Netflix hazai előfizetési díjai. Az alapcsomag továbbra is havi 2490 Forintért elérhető, a standard és a prémium csomag ára viszont október 7-től 3190-ról 3490 Forintra, illetve 3990-ról 4490 Forintra emelkedett.

Az új díjszabás hamarosan a régi előfizetőkre is érvényes lesz. A szolgáltató holnapja szerint a fenti árak „az új előfizetőkre vonatkoznak, és fokozatosan lépnek érvénybe minden jelenlegi előfizető számára. A jelenlegi előfizetők e-mailben értesítést kapnak 30 nappal az árváltozás előtt, hacsak nem váltanak díjcsomagot.”

A Netflix egyébként nemzetközi szinten egyre több helyen emeli árait. Amint azt a magyar portál megkeresésére írták, a befolyt összegből még több, még jobb sorozatokat és filmeket szeretnének készíteni. Összevetésként annyit érdemes megemlíteni, hogy a fő kihívó, a Magyarországon is hamarosan elérhető HBO Max egyelőre nem közölte hazai előfizetési díjait, az első európai országokban mindenesetre 9 Euróért (kb. 3258 Ft) vásárolhatnak profilt a helyi polgárok.

16327577563353.jpg
(A kép forrása: Marca)