Három új viselhető okoseszközt mutatott be Magyarországon a Huawei. A klasszikus órák kialakítását idéző, prémium anyagokból készült WATCH GT 3 Pro amellett, hogy stílusos divatkiegészítő, számos egészségkövető funkciója között EKG-adatok mérését is lehetővé teheti a jövőben. A HUAWEI WATCH FIT 2 fejlett pulzusfigyelő technológiával, 97 edzésmóddal és offline zenelejátszással támogatja a sportolni vágyókat, míg a HUAWEI Band 7, a gyártó minden eddiginél vékonyabb okoskarkötője hasznos társa lehet az egészségtudatos életmód elkötelezett híveinek.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: a klasszikus és a prémium találkozása

A WATCH GT széria legújabb verziója, a prémium anyagokból készült a WATCH GT 3 Pro okosóra-sorozat titánium és kerámia változatokban készült. Az eszközt elegáns megjelenése mellett az is különlegessé teszi, hogy elődjeihez képest még több egészségügyi érték monitorozására nyújt lehetőséget. A legfontosabb újdonságok egyike az óra elektrokardiogram (EKG) funkciója lesz, amely az európai egészségügyi hatóságok engedélye után, legkorábban az év második felében, egy frissítést követően lesz elérhető a magyar felhasználók számára. A szoftver EKG-mérést és az adatok valós idejű elemzését biztosítja majd, továbbá szinuszritmust és pitvarfibrillációt mérhet, valamint képes lest pitvari és kamrai korai szívverés-emlékeztetésre, így figyelve a szívműködést. A PPG- és EKG-érzékelőknek köszönhetően az óra képes lesz észlelni az artériás érfali merevséget, ami hozzájárulhat több szív- és érrendszeri betegség Press Release kockázatának esetleges felismeréséhez. Emellett az eszköz HUAWEI TruSeenTM 5.0+ funkciónak köszönhetően a véroxigénszintet is képes figyelni. A készülék bőrszíjas változatának ajánlott fogyasztói ára 139.990 forint, fémszíjas változatának pedig 179.990 forint. A női verzió bőrszíjas változatának ajánlott fogyasztói ára 159.990 forint, a kerámia változaté pedig 199.990 forint.

watch-gt-3-pro-titanium-2.jpg

HUAWEI WATCH FIT 2: az egészséges életmód támogatója

A Huawei új sportórája, a WATCH FIT 2 kiváló társa lesz használójának sokféle fitnesz- és sporttevékenység során. Az eszköz 97 edzésmódot támogat, így a többi között a futást, kerékpározást, úszást, ugrást, illetve olyan edzéseket is, mint a súlyzós edzés, a tánc, a labdajátékok, vagy a vízi-, téli- és extrém sportok. A WATCH FIT 2 öt műholdrendszert támogat, ezáltal az elődjeihez viszonyítva még pontosabb mozgás- és sebességkövetést, valamint helymeghatározást biztosít. Sportolás közben a bejövő hívások azonnal megjelennek az órán. A felhasználók egy gomb megérintésével fogadhatják és bonthatják a hívásokat anélkül, hogy ahhoz elő kellene venniük okostelefonjukat. A HUAWEI WATCH FIT 2 értékesítése várhatóan június 18-án kezdődik hazánkban, az Active változatának ajánlott fogyasztói ára 56.990 forint, a Classic változaté pedig 66.990 forint.

HUAWEI Band 7: a gyártó eddigi legvékonyabb okoskarkötője

A HUAWEI Band 7 a gyártó eddigi legvékonyabb okoskarkötője, nagy kijelzővel és egészségfigyelő funkciókkal. A készülék mindössze 9,99 mm vékony és szíj nélkül 16 gramm súlyú. A színes AMOLED kijelző képernyő-test aránya 64,88%, felbontása 194x368-as. A Band 7 egészségfigyelő funkciók széles skáláját biztosítja, így a felhasználók nyomon követhetik az alvást, a véroxigénszintet, a menstruációs ciklust és a szívritmust. A Huawei TruSleep TM technológiája az alvás megzavarása nélkül elemzi az alvás minőségét, illetve segít az alvászavarok hat típusának megállapításában. A Trurelax TM funkció a stressz szintjét figyeli, és időben figyelmezteti a felhasználót a stressz-levezetés szükségességére. A Truseen TM 4.0 technológia a szívritmust figyeli, míg az exkluzív TruSport TM algoritmusok az edzések adatait elemzik bizonyos szempontok alapján. A HUAWEI Band 7 értékesítése várhatóan június 20-án kezdődik Magyarországon, ajánlott fogyasztói ára 22.990 forint.