Jelen összeállításunkban öt olyan fejlesztőcsapat intróit tekintjük meg, akik alapos hatással voltak a játéktörténelemre. Első kiválasztottunk a Prince of Persia leleményes feltámasztásáról elhíresült Ubisoft lesz, majd őt követi (a jelen esetben) Half-Life 2: Episode One-nal s a Left 4 Deaddel operáló Valve, de látni fogtok még itt pár Bioware-, Black Isle és természetesen Blizzard-finomságot is.

Ubisoft

Magazinunk júliusi számában Bate tesztelte a Prince of Persia: The Forgotten Sands című alkotást, amivel visszatértek a fejlesztők a Sands of Time sztorijához és játékmenetéhez. Nézzük most meg a legújabb rész, valamint a Splinter Cell: Double Agent emlékezetes intróját!





Valve

A Valve majdhogynem jobb mindenki másnál, hiszen a Source motort is felhasználva olyan videókat készítenek el, amiket a bevezetőben említett filmesek is megirigyelhetnének.





Bioware

Köztünk szólva a Bioware-nek sincs miért szégyenkeznie, hiszen boszorkánykonyhájukban olyan grandiózus mozgóképeket raknak össze, mint a Dragon Age és a Mass Effect 2 intrója.




Black Isle

Egy kis retróhangulatot fogunk most teremteni, hiszen két régi, ám felejthetetlen előzetest mutatunk meg nektek a Falloutról elhíresült fejlesztőcégtől.





Blizzard

A végére pedig ki mást hagyhattunk volna, mint a nyitóvideók koronázatlan királyát, a Blizzardot. Nekik valahogy mindig sikerül olyan intrókat összehozniuk, amiket bármikor szívesen újranézünk -- legyen szó akár a WarCraft 3-ról, a Diablo 2-ről, a StarCraft első részének kiegészítőjéről, vagy a World of Warcraft: Wrath of the Lich Kingről.








Nektek melyik a kedvencetek?