Egy texasi lelkész megmondta a frankót a videojátékokról egy nemrég megtartott miséjén. Gene Lingerfelt szerint, akik 18 évnél idősebb, és még mindig videojátékokkal tölti az idejét, az egy lúzer, sőt, egy retardált szellem szállta meg, amiért a csinos lányok nem tudnak vele randizni. 

„Ne hagyjátok, hogy belekezdjek az Xbox dologba, meg úgy ebbe az egészbe. Ha bőrkeményedéses a hüvelykujjad, akkor egy vesztes vagy. Ha már elmúltál 18 éves, és még mindig ezzel szórakozol... szintén vesztes.

Megátkozom azt a lelket a názáreti Jézus Krisztus nevében.

Vannak itt fiatal lányok. Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű fiatal lányok, és tudjátok, miért nem találnak egy randit? Mert retardált szellemek megszállták a fiatal fiúkat.

Ámen!

Engedélyt adok itt néhány lánynak, hibáztassanak csak engem. Amikor hazajön -- itt a férjetekről beszélek -- dobjátok ki a konzolt. Ne csak a kukába, onnan kihalássza, hanem előtte töltsétek meg a kádat és dobjátok bele, mielőtt a kukába vágnátok. Persze, ne legyen bedugva a gép. [nevet]”

Azt hiszem, mindenkinek világos lehet, hogy Lingerfelt tiszteletes meglátásai valahol a 80-as, 90-es években maradtak, abban a korszakban, amikor a videojátékok voltak a legnagyobb gonosz, ami a fiatalsággal csak történhet. És világos az is, hogy az úriember az égvilágon semmit nem tud a modern játékokról, vagy úgy általánosságban a házasságról, az ugyanis könnyen belátható, hogy ha összetöröd a kedvesed tulajdonát, abból nem sok jó kerekedik ki, főleg akkor nem, ha a mentséged az, hogy a tiszteletes adott rá engedélyt.

lelkesz.png