• Úgy tűnik, hogy ma leplezik le az új Assassin's Creed-játékot
  • A forrás egy megbízható bennfentes, Shinobi602

[Friss] A Ubisoft kínai részlege bejelentést ígér itteni idő szerint 14 órára, de más forrás is belengette ezt az időpontot, így egyre biztosabbnak tűnik a leleplezés.

[Eredeti hír] Régóta lóg már a levegőben az új Assassin's Creed leleplezése, a megbízható iparági bennfentes, Shinobi602 is úgy nyilatkozott nemrég, hogy már nem kell sokat várni a bemutatóra. Nos, most úgy tűnik, hogy végre eljött a nagy nap: nagyon úgy tűnik, hogy ma fogják bejelenteni hivatalosan a játékot.

a-mai-napon-mutatkozhat-be-az-uj-assassins-creed.jpg

A forrás ezúttal is Shinobi, akitől tegnap megkérdezték, hogy várható-e 29-én valami nagy bejelentés a PS5, az Xbox Series X vagy az új Assassin's Creed kapcsán, amire egy egyszerű igennel válaszolt - a három közül pedig egyértelműen a Ubisoft játéka a fő esélyes, hiszen ha a Sony vagy a Microsoft tervez is bejelentéseket, azokat előre be fogják harangozni, és bizonyára nem egy nappal előtte.

Egy biztos, holnapra már okosabbak leszünk - és remélhetőleg beljebb leszünk immáron egy Assassin's Creeddel, immáron hivatalosan is.