• Újra szivárog az idei Assassin’s Creed
  • Ezúttal is Twitteren árult el izgalmas dolgokat egy megbízhatónak tartott forrás
  • Például, hogy visszatér a rejtett penge vagy hogy ezúttal fajsúlyosabbak lesznek az RPG elemek, mint valaha

Az, hogy az Ubisoft jelenleg is dolgozik egy Assassin’s Creed epizódon aligha lehet kérdéses bárki számára, azonban arról, hogy pontosan milyen is lesz ez az új felvonás, már nagyon megoszlanak a vélemények. Ha hinni lehet a legfrissebb pletykáknak, akkor hamarosan első kézből tudhatjuk meg, mire készülnek a franciák, hiszen hamarosan hivatalosan is bemutatják a projektet, azonban addig is érkezett egy friss adag információ az elég megbízható forrás hírében álló j0nathantól.

assassins-creed-viking-ragnarok.jpg

Ezek alapján az új Assassin’s Creed középpontjában valóban a vikingek állnak majd, azonban a játék alcíme nem az előzetesen kiszivárgott Kingdom vagy Ragnarok lesz, ahogy főhősünket (akinek mi választjuk ki a nemét) sem Jorának hívják majd. A rejtett penge és a pajzsok is visszatérnek, a bejárható terület pedig nem „csak” Skandináviára korlátozódik majd. Ami a történetet illeti, itt sokkal nagyobb hangsúly helyeződik majd az Első Civilizációra, mint eddig, játékmenet szempontjából pedig a szerepjátékos elemekre feküdtek rá igazán a fejlesztők, amik így fajsúlyosabbak lesznek mint például az Odyssey-ben voltak.

Ami pedig a megjelenést illeti, az Ubisoft a koronavírus járványtól függetlenül szeretné még idén piacra dobni a játékot, ehhez pedig a szivárgások szerint egy április végi, május eleji bejelentés dukál majd, pont úgy, ahogy az eddigi pletykákból sejteni lehetett.

ben-judd-rain-scene-ac-viking.jpg