• Az első két Assassin's Creed rendezője az Xbox Magazine-nak adott interjút
  • Patrice Désilets szerint a Brotherhood utáni részek már nem élvezetesek

Az Assassin's Creed-rajongók számára bizonyára ismerősen cseng Patrice Désilets neve, hiszen az első két rész rendezőjéről van szó, aki még a Brotherhood munkálataiban is részt vett iróként, mielőtt távozott volna a Ubisofttól. A kanadai játékdizájner nemrég az Xbox Magazine számára adott interjút, melyben az említett franchise is szóba került.

az-assassins-creed-alkotoja-leszolta-az-uj-reszeket.jpg

Désilets számára feltették a kérdést, hogy mit gondol az új részekről, amire érdekes választ adott:

"Nem nagyon van róluk véleményem, mert nem sokat próbáltam őket. Az Assassin's Creed 3-mal játszottam két órát, majd rájöttem, igazából munka, amit csinálok, és nem játszom - arra gondoltam, hogy nem szórakozok, nincs benne élvezet, ezért jobb, ha abbahagyom. Azóta inkább próbálom kerülni ezt a kérdést" - mondta.

"Mindenki tudni szeretné, hogy mit gondolok ezekről a játékokról, nemde? De nem játszottam velük, mert képtelen vagyok... nem szórakoztatóak számomra. De meg kell érteni, hogy ez a Ubisoft játéka, és azt csinálnak a szériával, amit csak akarnak. Engem nem zavar" - tette hozzá.

Désilets első saját játékára az Assassin's Creed 2 után kereken tíz évet kellett várni, a tavaly megjelent Ancestors: The Humankind Odyssey azonban viszonylag felemás fogadtatásban részesült.