• Nagyon úgy néz ki, hogy a Marvel nem fog több Pókember filmet készíteni
  • A Sony és a Disney ugyanis összevesztek a produkciók finanszírozási modelljén
  • Ennek értelmében Pókember a Marvel moziverzumból is kikerülne

Ha a Marvel filmadaptációit nézzük, alighanem Pókembernél nem találunk viszontagságosabb sorsú karaktert. A közkedvelt hálószövő kalandjait először még 2002-ben dolgozták fel, azóta pedig megélt már két rebootot is, ráadásul az egyes produkciók minősége is hullámzóra sikeredett. Ennek a szerencsétlen szériának látszott vége szakadni nem is olyan rég, hiszen a Homecoming egy kifejezetten élvezetes alkotás lett, a Far For Home pedig rövid úton a legtöbb bevételt hozó Pókember film lett, de lehet, ennek a fellendülésnek most vége.

Nemrég ugyanis bombaként robbant a hír, hogy a Marvel kiszáll a Pókember filmek gyártásából, mivel a Disney és a Sony nem tudtak megegyezni a közös produkciók pénzügyi részleteiről. A hírek szerint a Disney 50-50%-os részesedést akart volna a közös projektekből a jelenlegi állapot helyett, de a Sony ettől elzárkózott, az általa ajánlott konfigurációk pedig a Disney számára nem bizonyultak elfogadhatónak.

A Sony még két Pókember filmet tervez Tom Holland főszereplésével és Jon Wattsszal rendezőként, ezeket viszont a jelek szerint már a Marvel nélkül lesznek kénytelenek befejezni.

a-pokember-idegenben-is-megugrotta-az-egymilliardos-lecet-01.jpg