• A Microsoft is kint lesz az idei Gamescomon
  • A kiállítás területén, illetve Köln városában is jelen lesznek

Az elmúlt években már hozzászoktunk ahhoz, hogy a Microsoft rendre komolyan veszi a gamescomos jelenlétet, elvégre Európa legfontosabb videojátékos rendezvényéről van szó. Most pedig kiderült, hogy ez idén sem lesz másképp: bejelentették a 2019-es expóra vonatkozó terveiket.

a-microsoft-mar-a-gamescomra-keszul.jpg

A hét egy élő Inside Xbox adással indul, melyet augusztus 19. (hétfő) 17 órától közvetítenek majd a kölni Gloria Theatre-ből, benne a legújabb bejelentésekkel és hírekkel. Ez a helyszín a későbbiekben is fontos marad, hiszen szerdától péntekig az érdeklődőket ingyenes közösségi eseményekkel és versenyekkel várják majd az Xbox Open Doors keretein belül.

Mindeközben természetesen magán a Gamescomon is jelen lesznek: a kiállítás területén a 8-as hallban kap helyet a Microsoft standja, ahol olyan címeket lehet majd kipróbálni, mint az Age of Empires II Definitive Edition, a Battletoads, a Bleeding Edge, a Gears 5, a Halo: The Master Chief Collection PC-verziója vagy a Minecraft Dungeons. De külsős címek is ki lesznek állítva a közel 200 kioszkon, köztük a Borderlands 3, a Doom Eternal, az NBA 2K20 és a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint.

Az idei Gamescomon a PC Guru stábja is kint lesz, így mindenképpen számíthattok exkluzív beszámolókra a rendezvény alatt és után.