A tegnapi nap érdekes honlap borzolta a játékos társadalom kedélyét. A különös oldalon ez olvasható: „leplezd le, mi bujkál a legsötétebb mélységekben!” Alatta csupán egy megoldásra váró puzzle hivalkodik. Ha megoldjátok, akkor az alábbi kis fickó tárul elétek:

namco-teaser-site.jpg

A furcsaságokat tovább fokozza, hogy számos játékokkal foglalkozó médium meghívást kapott, egy „titkos találkozóra” a Gamescomon. Még mielőtt valami őrült, gyilkos, sátáni összeesküvésére gondolnátok, a Bandai Namco már korábban belengette, hogy egy új és titokzatos IP-n dolgozik.

A honlapokon olvasható információ szerint a meghívó emailekben egytől-egyig az alábbi mondat szerepel: „valamit forralunk a konyhában. Olyan keveréket tálalunk elétek kóstolóra, amely egyszerre ötvözi a kedveset az undorítóval. Ilyet még garantáltan nem ettetek!”

Már a meghívó is kellően ránk hozza a gyomor- és szívgörcsöt, és valóban egy egyedi horror egyveleget ígéri. A nagy bemutatóra a Gamescomon kerül sor, amely augusztus 17-21. kerül megrendezésre Kölnben. És ahogyan egyre közelebb kerülünk a bemutató dátumához, úgy fog a honlapon több és több puzzle megjelenni, amelyek teljesítésével egy videó vagy trailer is elérhetővé válik majd.

Ti beleborzongtatok már?